NAGRADE I PRIZNANJA
· 2004 ·   Na prvom negotinskom "Salonu vina", koji je okupio čak četrdeset proizvođača iz čitave Srbije, stručna enološka komisija degustirala je 93 uzorka vina i rakija. Vina i rakije iz naše vinarije osvojila su visoko treće mesto.
       "Rajnski rizling" je stono  belo vino dobijeno od istoimene sorte vinove loze, koju uzgajamo na Visočkom brdu. Posebno se ponosimo ovim vinom jer je po njegovoj proizvodnji naša porodica poznata već dugi niz godina.Ono je pravo "suvo zlato" naše pimnice, a njegova specifična aroma i jedinstveni šarm  kristalisali su kroz decenije iskustva i time zaslužili poverenje čak i najizbirljivijih ljubitelja Rajnskog rizlinga.
       Od berbe 2010 ovo vino nosi novu etiketu i naziv "Visoka".
       Stono crveno vino "Game" poseduje svu punoću ukusa koja krasi ovu čuvenu sortu grožđa, inače veoma čestu kod uzgajivača. Brižljivom negom vina u našem podrumu, opravdali smo mišljenje mnogih stručnjaka u oblasti proizvodnje vina - da je nakon Bordoa,baš područje Visočkog brda najpogodnije za uzgajanje sorte "Game". Već u prvoj čaši naćićete hiljadu dokaza za ovu tvrdnju...
       Od berbe 2010 ovo vino nosi novu etiketu i naziv "Vulkan".
       Žestinu prirode i isceljiteljsku moć vinove loze sjedinili smo na nama svojstven način, u prirodnoj rakiji "Komovica". Dobijena tradicionalnim načinom, i bez upotrebe prese, predstavlja jasan putokaz ka povratku prirodnim vrednostima, i daje naš prilog paleti upečatljivih domaćih pića.
       Prirodna rakija "Lozovača", vinarije "Janucić", proizvodi se od sorti "Hamburg" i "Muskat Italija". Time je postignut njen vrhunski miris i ukus na potpuno prirodan način, čime smo Vam olakšali pri izboru pravog, kvalitetnog žestokog pića.
· 2006 ·  Udruženje knjaževačkih podrumara na godišnjoj smotri vinara iz cele Srbije, nagradilo je naš "Rajnski rizling" Srebrnom plaketom Sv. Trifuna u kategoriji belih vina.
· 2007 ·  Na negotinskom "Sajmu vina i meda", 4. mesto - zlatna medalja u  kategoriji belih vina.
· 2009 ·  Druga nagrada  na negotinskom "Sajmu vina i meda",  u  kategoriji crvenih vina.
· 2010 ·  "Sajam vina i rakija" u Knjaževcu, dodelio je Vinariji Janucić treću nagradu u kategoriji belih vina, kao i treću nagradu u kategoriji rakija od groždja za proizvod "Lozovača".
· 2011 ·  Druga nagrada  na negotinskom "Sajmu vina i meda",  u kategoriji rakija od groždja za proizvod "Komovica".
       Vinjak Vinarije "Janucić" je proizvod vekovne tradicije gajenja vinove loze i proizvodnje vina u negotinskom rejonu - rajačkom vinogorju. Destilacija odabranih sorti vina i višegodišnje odležavanje u hrastovim buradima, po klasičnoj tehnologiji, daju vrhunski vinjak harmoničnog ukusa i karakterističnog bukea.
· 2010 ·  Treća nagrada  na negotinskom "Sajmu vina i meda",  u kategoriji belih vina, i drugo i treće mesto u kategoriji rakija od groždja za proizvode "Komovica" i "Lozovača".